Casa a Girona de fusta

Casa aïllada a Girona en procés de construcció. 

Una nova casa, en planta baixa, i oberta al paisatge.

Us ensenyem el procés constructiu d’aquesta casa 100% de fusta ubicada a la provincia de Girona. Us volem ensenyar el procés de muntatge de l’estructura de fusta, ja que és un dels moments més interessants i diferencials respecte la construcció tradicional.

 

Es tracta d’una casa de planta baixa de 120m2 dissenyada per RGA arquitectes.

Un habitatge, obert al jardí, molt lluminosa i amb una distribució flexible.

 

En aquestes imatges volem ensenyar el procés constructiu on la presició dels equips de muntadors és clau per garantir una construcció eficient.

La totalitat de l’estructura va ser muntada en 4 dies.

Després d’un procés de disseny de l’estructura i fabricació de tots els elements de fusta en taller, aquests són traslladats a l’obra i muntats amb un temps rècord.

 

Part de l’estructura quedarà vista a l’interior, aportant calidesa i aprofitant la noblesa dels materials utilitzats.

 

La bona execució dels diferents elements, garantint l’estanqueïtat i executant uns aïllaments per sobre dels estàndars tradicionals oferirà un habitatge amb un bon comportament tèrmic i una reducció dels consums energètics.

Es proposa un habitatge de planta baixa amb una volumetria senzilla i compacte.

L’habitatge s’obre al jardí i es tanca a carrer, per garantir la privacitat.

És un habitatge de tres habitacions, i una distribució flexible que permet opitmitzar els futurs usos al llarg del temps.

Un habitatge que aprofita al màxim l’energia del sol per escalfarse al hivern i que amb un sistema senzill de porxo exterior es protegeix dels mesos d’estiu.

Un habitatge sostenible, petit, eficient i confortable.

100% FUSTA  100% INTEGRAT al PAISATGE

VIULA treballa amb diferents equips de muntadors especialitzats en la construcció eficient de fusta. L’especialització dels equips de treball és fonamental per garantir l’eficiència de l’habitatge.

Gràcies al disseny de RGA Arquitectes, l’habitatge ofereix una implantació integrada al paisatge, així com una distribució interior molt optimitzada.

Un habitatge molt pràctic, funcional i de ràpida construcció.